slider-coaching

Coaching

‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf’ wordt er wel eens gezegd. In het leven zijn we regelmatig bezig met doen wat een ander zegt of wat we denken dat een ander ‘goed’ vindt. Zonde eigenlijk, want ieder mens heeft prachtige kwaliteiten en weet uiteindelijk zelf het beste wat hij/zij wil en waar hij/zij goed in is!

De maatschappij raast door en vaak rennen wij mee, maar verliezen we uit het oog wat we nu eigenlijk echt graag willen… onze wensen en mogelijkheden verdwijnen daardoor naar de achtergrond, maar we blijven achter met een knagend gevoel ‘is dit het nou?’. In de Coachingssessies bij EverBliss gaan we daarom samen op zoek naar jouw unieke eigenschappen en kwaliteiten én jouw doel: wat wil jij in het leven? De sessies zijn erop gericht dat je zelf je eigen antwoorden gaat vinden, want uiteindelijk weet je zelf diep van binnen waar je naartoe wil. De verandering in je leven kun je uiteindelijk alleen zelf maken, maar soms is het fijn om daar persoonlijke ondersteuning bij te krijgen!

In de sessies is er de mogelijkheid om naar buiten te gaan, tijdens het wandelen over het stand, bos en hei kom je soms tot verrassende inzichten en het is nog gezond ook!

Voor kinderen is er bij EverBliss de mogelijkheid om beter in balans te komen door samen het Krachtspel te spelen. Het Krachtspel  bevat bewegingsoefeningen, meditaties, emotiespelletjes, creatieve opdrachten en positieve affirmaties. De verschillende werkvormen zorgen ervoor dat het effect van de krachten in jezelf ervaren kunnen worden. Na het Krachtspel voelt het kind direct dat de energie begint te stromen. De kracht die hij/zij op dat moment nodig heeft, komt vrij waardoor hij/zij beter in de juiste richting kan bewegen. EverBliss is gecertificeerd om het Krachtspel te gebruiken.

Kosten Coaching:

  • Kennismakingsgesprek: gratis en vrijblijvend (30 minuten)
  • Coaching per sessie € 72,50 (60 minuten)

Durf je de uitdaging aan?

Ik ga graag met je op zoek naar je mogelijkheden!
Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Je kunt contact met mij opnemen via
info@everbliss.nl of
06 148 642 15!

‘Do what you love,
and you’ll never have to work a day in your life!’

Ontwerp: MadebyLon Techniek: Dodo