Ontspanning

Ontspannen kan op heel veel manieren, je moet er alleen even de tijd voor nemen…

Yoga Nidra
Yoga Nidra is een effectieve oefening voor diepteontspanning.

Naast de reguliere wekelijkse Yogalessen kan er deelgenomen worden aan een speciale ontspanningsvorm van Yoga: Yoga Nidra. Een Yoga Nidra sessie maakt het mogelijk om je lichamelijk, geestelijk en emotioneel volledig te ontspannen. Het helpt je om rustig te worden, gefocust te blijven en geeft energie. Yoga Nidra is makkelijk uit te voeren en voor iedereen geschikt, omdat deelnemers meegenomen worden in een tekst die hen door de oefening leidt. Yoga Nidra wordt gestart met een aantal actieve oefeningen, zodat daarna makkelijker overgegeven kan worden aan de ontspanning. Kijk in de agenda voor mogelijke data! Aanmelden kan via info@everbliss.nl of 06 148 642 15.

 

Chi Neng Qigong & Klankschalen
Alles is in beweging, omdat alles energie is. Als energie vrij kan stromen, wordt met een minimale inspanning een maximaal resultaat behaald.

Wordt de energiestroom geblokkeerd, dan ontstaat weerstand en moeite:
Qigong is de beheersing van levensenergie ter bevordering van de harmonie tussen lichaam en geest. Chi Neng Qigong is een vorm van Qigong waarbij je door het uitvoeren van eenvoudige, maar effectieve, oefeningen bevordert dat de levensenergie (Qi) vrij door je lichaam stroomt, wat zorgt voor een ontspannen geest en een vitaal lichaam. De oefeningen zijn voor iedereen geschikt en worden stap voor stap ingesproken, zodat deelnemers vanuit ontspanning mee kunnen doen.

Klankschalen hebben een ontspannende werking en zorgen ervoor dat oude spanningen (vaak veroorzaakt door stress) worden losgelaten. De klankschaal geeft een trilling waarop het lichaam reageert: de energie gaat stromen, lichaam en geest worden in balans gebracht. De klanken van de klankschalen maken los, om vervolgens te ordenen en te harmoniseren. Deelnemers hoeven daar zelf niets voor te doen, zij kunnen volledig ontspannen liggen terwijl de verschillende klankschalen aangeslagen worden. Een heerlijk ontspannen gevoel is het resultaat!

In een sessie worden oefeningen uit de Chi Neng QiGong en de Klankschalen gecombineerd om de energie en ontspanning volledig te kunnen voelen. Kijk in de agenda voor mogelijke data! Aanmelden kan via info@everbliss.nl of 06 148 642 15.

 

Reiki
Reiki betekent ‘universele levenskracht’. Alles om en in ons ontstaat uit deze energie.

Door stress en ziekte kan het lichaam uit balans raken, waardoor de energie niet vrij door het lichaam stroomt en de klachten verergeren. Bij een Reiki behandeling wordt energie aan het lichaam gegeven door handoplegging (op de kleding), waardoor het zelf genezende vermogen van het lichaam geactiveerd wordt en het lichaam aan de slag gaat om zelf blokkades op te heffen. Een behandeling is pure ontspanning, je hoeft zelf niets te doen. Reiki is niet eng of zweverig, denk maar aan een kind: als een kind valt, zal hij/zij zijn handen op de zere plek leggen. Zo is het ook met Reiki: de behandelaar stuurt energie naar alle delen van het lichaam, zodat het lichaam weer in evenwicht komt, de geest helder wordt en de emoties tot rust komen. Probeer het eens en ervaar de ontspanning!

Een afspraak maken kan via info@everbliss.nl of 06 148 642 15.

 

Access Bars® Behandeling
Wil je je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren? Dat is wat Access Bars® voor je kan doen.

Bij een Access Bars® sessie worden 32 punten op je hoofd zacht aangeraakt, waardoor de energiebanen tussen die punten gaan stromen en vastzittende energie kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken daarna dat ze bijvoorbeeld minder last hebben van stress, piekeren, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten en vermoeidheid. Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 tot 4 weken. Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of zit je op een stoel.

Een afspraak maken kan via info@everbliss.nl of 06 148 642 15.

Meisje_coaching

Heb je vragen of
wil je een afspraak maken?

Je kunt contact met mij opnemen via
info@everbliss.nl of
06 148 642 15!

Klik hier voor de agenda.

Klik hier voor de prijzen van deze ontspanningsmogelijkheden.

‘You don’t always need a plan.
Sometimes you just need to  breathe, trust, let go
and see what happens’

Ontwerp: MadebyLon Techniek: Dodo