Over EverBliss…

EverBliss is in 2014 opgericht met als doel mensen de kans te geven lekker te ontspannen en tot zichzelf te komen. In de huidige maatschappij staat ‘moeten’ bij de meeste mensen hoog op de overvolle agenda… er moet gewerkt worden, de administratie moet gedaan worden, het huis moet schoon zijn, er moet gesport worden, de eventuele kinderen moeten verzorgd worden (en naar hockey, voetbal, tennis en gym gebracht worden) en de sociale contacten moeten bijgehouden worden, niet alleen in real life maar ook via social media. En oh ja… we moeten er ook nog leuk uitzien, gezellig zijn en op de hoogte zijn van alles wat er gebeurt in de wereld…

Is dat echt zo? Of maken we elkaar gek doordat we dit ‘ideaalplaatje’ met elkaar in stand houden? Wanneer heb je voor het laatst gevoeld dat je adem haalde? Bij EverBliss gunnen we jou én je kinderen een momentje tijd voor jezelf! Daarom bestaat het aanbod uit yoga voor kinderen en volwassen, meditatie, dans (voor kinderen), coaching, ontspanning en feestjes. Het leven kan een feest zijn, maar dan moet je niet vergeten de uitnodiging voor jezelf te versturen…!

De naam EverBliss staat voor ‘altijd’ (Ever) en ‘geluk’ (Bliss). Natuurlijk is dat wel erg idealistisch, niemand zal een staat van zijn ervaren die ‘altijd gelukkig’ is. Maar het staat voor een manier van in het leven staan, je kunt elke dag je ‘to do’ oftewel ‘ik moet’ lijstje afwerken en jezelf voorhouden dat als dat lijstje leeg is, je ‘tijd hebt voor jezelf’. Of je kunt het omdraaien en ervoor kiezen om eerst te kiezen voor je geluk en dan te kijken of er nog iets anders moet!

De studio van EverBliss is gelegen in Callantsoog en straalt een huiselijke gezelligheid uit. Bij mooi weer kunnen de lessen buiten in de tuin gegeven worden en af en toe vinden de lessen plaats op het strand van Callantsoog. Bekijk de foto’s om een indruk te krijgen van EverBliss!

Meisje_workshops
verklaring-everbliss

‘Happiness is when what you
think, say & do are in harmony’

Ontwerp: MadebyLon Techniek: Dodo