KinderYoga & TienerYoga

Kinderen rennen wat af in hun leven… naar school, de opvang, sport, muziek, vriendjes, feestjes… Daar is helemaal niets mis mee, maar het is wel lekker als er af en toe ruimte is voor een adempauze. Inspanning en ontspanning horen elkaar af te wisselen, dat brengt je in balans. KinderYoga biedt kinderen rust en ontspanning, op een speelse manier!

In de Yogalessen wordt door middel van yogahoudingen en spelletjes op een leuke en afwisselende manier gespeeld met ademhaling, conditie, kracht, balans, creativiteit en ontspanning. Daardoor leren kinderen zichzelf kennen, ontdekken ze hun eigen kwaliteiten en bouwen ze aan hun zelfvertrouwen en eigenwaarde. Bij Yoga gaat het daarom ook niet om presteren. Meestal wordt in de lessen gewerkt met een thema of avontuur, materialen en muziek, zodat we eigenlijk een feestje bouwen! Er wordt gekozen voor een thema dat past bij de ontwikkeling, daarom zijn de Yogalessen ingedeeld per leeftijdsgroep.

Een kinder- & tieneryoga les bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Warming up (met zang, dans of muziek)
  • Ademspelletjes
  • Yogahoudingen / Yogaspelletjes
  • Massage
  • Ontspanning
  • Meditatie / visualisatie
  • Creatieve afsluiting
Meisje_kinderyoga

Wat neem je mee/doe je aan:

• Trek makkelijk zittende losse kleding aan, alles mag!
• Neem een grote badhanddoek mee

Lestijden

Op dit moment worden deze lessen helaas niet aangeboden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@everbliss.nl

Doe je mee?

Yoga is er voor iedereen! Yoga is gezond, helpt je ontspannen en is gewoon heel erg leuk! Aanmelden kan door op onderstaande knop te klikken! Bij mooi weer is het mogelijk dat de lessen lekker buiten in de natuur gegeven worden! EverBliss werkt met kleine groepen van maximaal 8 kinderen per groep. Klik hier voor de prijzen.

Heb je vragen?
Ik beantwoord ze graag, je kunt contact met mij opnemen via info@everbliss.nl of 06 148 642 15!

meld-je-aan_paars

YogaFeestje

Bij EverBliss kun je ook terecht voor een YogaFeestje! In overleg met de jarige kiezen we een thema voor het feest en tijdens het feest doen we dan allerlei leuke opdrachten rondom dat thema. Het feestje duurt 1 ½ uur en is geschikt voor maximaal 8 kinderen. De kosten zijn € 10 per kind, dat is inclusief wat drinken, iets lekkers te eten en een leuke herinnering.

‘Smile, dance and leave a little sparkle, wherever you go!’

Ontwerp: MadebyLon Techniek: Dodo